Chudnutie s bielkovinovou diétou goute

Gouté – proteínová diéta s ktorou schudne každý

Do jedla investujeme mesačne značnú sumu peňazí, prečo však nedať tejto investícii aj zmysel a zladiť ju s naplnením sna o krajšej postave?

Proteínová, resp. bielkovinová diéta je spôsob stravovania, ktorým osoba prijíma vysoký podiel bielkovín, nízky obsah tukov a sacharidov. Vychádza z vedeckého výskumu Georgea L. Blackburna, profesora na Harvard's Medical School. Keďže bielkoviny majú schopnosť chrániť svalovú hmotu, pri chudnutí bielkovinovou diétou organizmus získava energiu z tukových zásob a nie na úkor svalov.

Bielkovinová diéta gouté ponúka vysokoproteínové jedlá a nápoje so zníženým obsahom sacharidov a tukov. K výhodám francúzskych a belgických produktov diéty gouté patrí jednoduchosť a rýchlosť prípravy jedál, prijateľná cena a široký sortiment jedál.

O účinnosti diéty a spoľahlivosti firmy GOUTE, s.r.o. svedčí množstvo pozitívnych hodnotení zo strany spokojných klientov.

Diéta je určená ženám a mužom, ktorí si chcú vylepšiť postavu: či už chcete zhodiť pár kíl alebo zápasíte s obezitou, diéta gouté vám pomôže dosiahnuť váš cieľ. Ak chcete rýchlo schudnúťpri dodržaní pravidiel dosiahnete pomerne rýchly úbytok váhy v krátkom čase.

Ak sa chcete dozvedieť viac o spôsobe stravovania a príprave jedál, na stránkach www.goute.sk nájdete etapy proteínovej diéty ako i diétny jedálniček na chudnutie.

Na vašu otázku, ako schudnúť bez odriekania sladkostí a bez sebatrýznenia popri rešpektovaní zásad zdravej životosprávy – pohyb, nekonzumovať viac kalórií ako vydáme fyzickou aktivitou, dbať na príjem vitamínov, minerálov a dostatočného množstva vody – vám gouté ponúka odpoveď.

Túžby bez odhodlania k rozhodnému kroku zostanú vždy len túžbami. Odďaľovaním rozhodnutia neušetríte čas ani peniaze. Investujte správne - do jedla a zároveň do splnenia vášho sna o štíhlej postave. Oboznámte sa s výrobkami gouté a sami sa presvedčte, že chudnutie sbielkovinovou diétou gouté môže byť účinné a rýchle aj vo vašom prípade.

Komentáře

V tuto chvíli žádný komentář!

Zanechte svůj komentář

Neděle pondělí úterý středa Čtvrtek pátek sobota leden Únor březen duben Smět červen červenec srpen září říjen listopad prosinec