Ako schudnúť? S diétou, ktora vás nesklame.

Zákazníkmi overené a odporúčaná bielkovinová diéta (ketodiéta) francúzskeho pôvodu spĺňa očakávania klientov a najmä - jej výsledky je skutočne vidieť.

Pri dodržaní pravidiel dosiahnete pomerne rýchlo úbytok váhy v krátkom čase (cca 2 kg za týždeň). Navyše, znížením obezity predídete mnohým civilizačným chorobám. Proteínová, resp. bielkovinová diéta je spôsob stravovania, ktorým osoba prijíma vysoký podiel bielkovín, nízky obsah tukov a sacharidov, na rozdiel od bežných jedál, v ktorých je tento pomer opačný. Vychádza z vedeckého výskumu Georgea L. Blackburna, profesora na Harvard 's Medical School. Cieľom bielkovinovej diéty gouté je dosiahnuť úbytok telesného tuku pri zachovaní svalovej hmoty.

Ak uvažujete,  ako schudnúť , objavte v sebe najprv vnútornú motiváciu a urobte prvý krok, inak vaše túžby zostanú len nesplneným želaním. Odkladaním rozhodnutia nič nezískate. Čas plynie, túžby zostávajú, je čas splniť si ich.

Prečo práve gouté? S gouté stratíte kilá, nie čas a peniaze. Do jedla investujeme mesačne značnú sumu peňazí – s gouté investujete do jedla a zároveň do splnenia vášho sna o štíhlej postave. K ďalším výhodám patrí rýchla a jednoduchá príprava, účinnosť - rýchle chudnutie, kvalita, prijateľná cena, pozitívne hodnotenia zo strany klientov. Dajte jedlu nový rozmer s diétou, ktorá ponúka široký sortiment jedál a nápojov: pudingy, dezerty, cereálne raňajky, polievky, omelety, cestoviny, tyčinky, napolitánky, krekry, nápoje...

Chcem schudnúť, ale neviem si predstaviť diétu bez sladkostí,“ posťažuje sa väčšina žien, a tu ich odhodlanie končí. S bielkovinovou diétou gouté môžete schudnúť bez odriekania sladkostí, bez sebatrýznenia a pocitu hladu. Sladkosti s nízkym obsahom sacharidov - proteínové tyčinky, napolitánky, proteínové bezlepkové keksy... uspokoja vašu maškrtnosť a pomáhajú v boji s nadváhou. Ich konzumáciou zaženiete hlad a počas dňa skonzumujete menej kilojoulov.

Počas diéty, ktorá pozostáva zo štyroch fáz, treba dodržovať pitný režim a dbať na prísun vitamínov a minerálov z prirodzených zdrojov – najmä zeleniny. Dopracovať sa ku krajšej postave, štíhlejším stehnám, zadku a brušku má zmysel len pri rešpektovaní zdravia. Presvedčte sa, že chudnutie s proteínovou diétou gouté môže byť účinné a pri rešpektovaní pravidiel trvalé aj vo vašom prípade.

Komentáře

V tuto chvíli žádný komentář!

Zanechte svůj komentář

Neděle pondělí úterý středa Čtvrtek pátek sobota leden Únor březen duben Smět červen červenec srpen září říjen listopad prosinec